Hilthy

Het in beeld brengen van dienstverlenende beroepen kan soms een uitdaging zijn. Maar voor deze superleuke opdracht, was dat niet heel moeilijk!
Hilda had allerlei heerlijke verse groenten en fruit in huis gehaald en in haar voorbereidingen al wat hapjes klaargezet.
Tijdens de shoot pakten we de Shotlist erbij en zo werkten we elk punt af.
Er ontstonden heel spontane en zelfs grappige shots.

"Deze foto doet zoveel met mij, krijg er gewoon een brok van in mijn keel! Ben je zo dankbaar voor de prachtige foto's!"

Hilda

Their problem and my solution

Ik vroeg Hilda een aantal vragen en zij antwoordde als volgt.

Wat waren je twijfels om met mij te werken?
Mijn twijfels gingen eerlijk gezegd enkel over de prijs.

Wat heeft de doorslag gegeven dat je toch met mij in zee bent gegaan?
Ik ben toch met je in zee gegaan, omdat ik er van overtuigd was dat jij mij op de foto kon zetten zoals ik ben (naar aanleiding van aanbevelingen via via en het bekijken van je site). Heel authentiek, waar ik voor sta en wat mijn wens was.

Hoe vond je de shootdag?

Ik vond de schooldag boven verwachting leuk. Ik zag er een beetje tegenop; voor de camera staan, is me kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ik niet ken, maar het was een feestje! Het ging zo vanzelf en gemakkelijk dat ik er al snel lol in kreeg. Voor ik het wist was het al voorbij.

Wat vind je van het resultaat?

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Precies zoals ik voor ogen had: mooie, kleurrijke foto’s van mezelf waar ik op sta als puur mezelf en waar ik ongelofelijk trots op ben!

review

Client

"Ik zag er een beetje tegenop; voor de camera staan en me kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ik niet ken, maar het was een feestje! "

Hilda

ja graag!

Mag ik je shooten?