Christa Krommenhoek

Via Instagram leerden Christa en ik elkaar kennen. Haar vader en mijn moeder overleden kort na elkaar. En zij deelde over rouw en ik ook.
We weten niet meer precies hoe we bij elkaar terecht zijn gekomen,
maar stiekem denken we dat ze ons van bovenaf aan elkaar
gekoppeld hebben. We hadden meteen een klik, ik schrijf mij heel leven al in dagboeken. Dus ik werd mega enthousiast toen ik hoorde op welke manier Christa herinneringen bewaard.

"Dank je wel voor PURE YOU, zodat ik pure me kon zijn."

christa krommenhoek

Lovely words

Mijn fotoshoot bij Krystle sloot precies aan bij wat ik voor ogen had. Beelden van mezelf en van dierbare voorwerpen die mijn missie ondersteunden en die het gevoel en de kracht konden vertalen naar mijn klanten. In de brainstorm, vooraf met Krystle, kon ze precies de vinger op mijn waarden en verlangens leggen. Hierdoor wisten we welk beeld en welke sfeer het moest gaan worden. De dag in haar studio was bijzonder. Het was alsof we elkaar al jaren kenden en moeiteloos gingen we aan het werk. Ik ben heel erg blij met de beelden die ik nu heb en die ik kan gaan inzetten voor mijn website en social media. Authentiek, kwetsbaar en krachtig dat is wat Krystle fantastisch heeft weten vast te leggen.

review

Client

"Dank je wel voor PURE YOU, zodat ik pure me kon zijn."

CHRISTA KROMMENHOEK

ja graag!

Mag ik je shooten?