Portfolio

"Van dit soort brandingshoots wil ik er elke week wel 1!"
Deze reactie is vaker tot mij gekomen. Omdat ik het zo'n magische samenspel is van de vrouw voor mijn camera en mijn manier van kijken en vastleggen. Dat is van te voren niet helemaal te plannen, natuurlijk doen we aan de nodige voorbereidingen en hebben we een inspiratiebord! Maar het échte werk gebeurt wanneer we samen zijn! Zie hier de projecten waar ik met veel plezier aan gewerkt heb, vanaf de brainstormsessie tot dit eindresultaat.

"Dank je wel voor PURE YOU, zodat ik pure me kon zijn."

christa krommenhoek

Samenwerken met schrijfcoach Christa was erg bijzonder. Hoe wij elkaars pad kruisten via Instagram en daar uiteindelijk mooie samenwerkingen uit zijn voortgevloeid leek voor ons een teken van hierboven. Haar vader en mijn moeder die trots naar ons kijken vanaf boven. It was ment to be.

bekijk meer

"We hadden zoveel lol tijdens de fotoshoot, dat het ons zoveel meeviel dan we in eerste instantie verwachtten."
- Mandy

Beichies

Ze boekten een fotoshoot als duo. Mandy en Kim zijn eigenaressen van kapsalon Beichies in Utrecht. Er kwam wat feestelijks aan dus wij gingen op pad in de stad (het herkenbare deel in Utrecht) en zij popten de champagne!
Portretten van hun afzonderlijk én samen was het doel en zie hier het resultaat.

bekijk meer

"Jij hebt het talent om mensen te laten voelen dat je ze echt ziet. Dit doe je met je foto’s maar ook met jouw manier van zijn en contact hebben."
- Farin

Farin Farah

Wat een eer. Lieve Farin boekte wel 3 fotoshoots bij mij in de afgelopen jaren. Zij was de allereerste vrouwelijke ondernemer voor wie ik zakelijk, maar toch uniek en informeel, beeld mocht maken. Het was Happinez waardig het eindresultaat en er volgden nog meer moois de jaren daarop.

Bekijk meer

"Je aanwezigheid zelf doet al heel veel. Het gaat niet om zeggen of doen, maar om zijn. Hierdoor maak je mensen rustig en geef je vertrouwen."

lievemoeders

In hartje Amsterdam, op de bakfiets. Voor deze Personal branding shoot, was het doel, Marjolein in beeld te brengen als jonge moeder én de vrouwelijke ondernemer die zij is. Zo hebben haar kinderen ook een rol gespeeld tijdens de shoot, het was een heerlijke dag vol spontane momenten!

bekijk project

"Het was magisch om met jou te werken Krystle. je bent zoveel meer dan een fotograaf. je ziet de energie van iemand en zet haar helemaal in haar kracht, waardoor de foto's je nog meer vertellen."

marije steur

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben Marije en ik gebrainstormd over hoe we haar werk zichtbaar konden maken. Een model-klant hielp ons om het verhaal beter in beeld te brengen. Marije kan nu met haar beeldbank laten zien hoe een energetische sessie in haar werk gaat.

bekijk dit project

"De nieuwe foto's sluiten naadloos aan bij mijn huisstijl en wat ik met Studio One of a Kind wil uitstralen. Zo blij mee!! Je bent een topper Krystle."

Karen Kampschreur

Deze branding shoot mocht gaan over veel kleur, ambacht en 'being bolt'. Een unieke reeks beelden creëren die uitstralen dat je bij Karen op het juiste adres bent voor handgemaakte illustraties. Het proces van begin tot eind resultaat hebben we in beeld gebracht, zodat Karen deze beelden kan inzetten in haar sociale media.

bekijk dit project