voor vrouwelijke ondernemers

creatief

Intuïtief

spiritueel

holistisch

Captured by Krystle

"Ik zie jou zoals je bent en dat zie je terug in je persoonlijke
branding foto’s!”

Plan kennismaking!

"Voor de derde keer heb ik met Krystle een brandingshoot gedaan. Het was weer een feest om samen te werken. De nieuwe foto's sluiten naadloos aan bij mijn huisstijl en wat ik met Studio One of a Kind wil uitstralen.
Zo blij mee!! Je bent een topper Krystle."

karen - studio one of a kind

"Jij hebt het talent om mensen te laten voelen dat je ze echt ziet. Dit doe je met je foto's maar ook met jouw manier van zijn en contact hebben."

farin farah

"Je aanwezigheid zelf doet al heel veel. Het gaat niet om zeggen of doen, maar om zijn. Hierdoor maak je mensen rustig en geef je vertrouwen."

Marjolein - Lievemoeders

"Het was magisch om met jou te mogen werken Krystle. Je bent zoveel meer dan een fotograaf. Je ziet de energie van iemand en zet haar helemaal in haar kracht, waardoor de foto's je nog meer vertellen."

marije steur

van lieve klanten

Ervaringen

Pure You.

MIJN HART MAAKT EEN SPRONGETJE WANNEER IK DE VROUW VOOR MIJN CAMERA ZIE STRALEN

Samen werken wij toe naar een gezamenlijk doel: persoonlijke branding foto’s van de echte JIJ! Ik denk met je mee over hoe we jouw huisstijl kunnen combineren met de styling van jouw fotoshoot. Zodat de beelden naadloos aansluiten en je een prachtig geheel krijgt op je website en sociale media.

Liefdevol.

Met liefdevolle aandacht voor JOU, leg ik de spontane momenten vast. De energie tussen mij en de vrouw voor mijn camera, dat is wat je terugziet in het resultaat. Een magische samenwerking.

Hou je van een tikkeltje spiritueel? Wanneer we elkaar ontmoeten kunnen we rustig aarden in de ruimte en alles klaarzetten. Ik neem bij elke fotoshoot mooie carddecks mee, voor wie openstaat voor een korte reading. Dit blijkt een bijzondere opening, een ijsbreker, om te beginnen aan een fotoshoot.

Benieuwd naar het eindresultaat? Binnen 2 weken na de fotoshoot ontvang je een persoonlijke online gallery, met daarin de voorgeselecteerde beelden waar je zelf uit mag kiezen! Want ik vind het belangrijk dat jij jezelf mooi vind.

petrina derksen

Krystle ik zit hier te janken.
Omdat ik mezelf mooi vind.
Dat heb jij gedaan. 
Heldin.