BEN IK DE FOTOGRAAF DIE Jij ZOEKT?

Als je mij vraagt of ik een bepaald moment kan vastleggen, dan zal ik in eerste instantie meer willen weten. Ik verdiep mij graag in de opdracht. Zo kan ik een goed beeld krijgen wat iemand voor ogen heeft. 

Sinds ik fotografeer voor Captured by Krystle, wordt mij gevraagd waarin ik gespecialiseerd ben. Ik kan daar nu nog geen duidelijk antwoord op geven. Omdat ik alles leuk en bijzonder vind om vast te leggen. Ik merk wel dat het steeds meer richting begint te krijgen en als ik het dan zou moeten omschrijven, denk ik dat ik een fotograaf ben die de speciale momenten in het leven vastlegt.

Ken je de term: Life-changing events? Het zijn de levensveranderende gebeurtenissen in het leven, die een persoon anders in het leven laat staan. Het kunnen negatieve gebeurtenissen zijn zoals bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, maar het kan ook een heel gave verandering zijn. Dat je een nieuw huis koopt en zwanger raakt! Een mens heeft gevoel en emotie, dat zijn de dingen die écht zijn. Dit maakt het zo bijzonder om bepaalde gebeurtenissen in het leven, vast te laten leggen, Voor een blijvende herinnering of voor het afsluiten van een bepaalde periode. Of juist het vieren van het leven!

Tegenwoordig maakt iedereen overal foto’s van met hun telefoon, dus kijken mensen ook niet meer op als je een fotograaf ziet tijdens een begrafenis of bevalling. Het is normaal geworden om deze gebeurtenissen in je leven vast te willen leggen.

Ik heb het nooit gek gevonden als ergens foto’s van werden gemaakt. Meestal was ik degene die een foto wilde maken, maar het soms ongepast vond of mensen zouden mij raar vinden… Bij het verlies van onze grootmoeder, de eerste die wegviel uit onze familie. Ik wist toen nog niet hoe je je moest gedragen, waar ikzelf behoefte aan had was foto’s te maken, zodat ik een blijvende herinnering zou hebben, mocht ik het vergeten. Dit laatste gebeurd niet, want je herinnert je best veel uit het verleden. Maar met een foto of beeld, kun je het veel makkelijker terughalen en kun je anderen ook meenemen in je herinneringen, als zij die persoon bijvoorbeeld nooit gekend hebben. Nu ik dit zo opschrijf, besef ik dat ik eerder bezig was met wat anderen ervan zouden denken. Terwijl mijn behoefte was om het vast te leggen, mijn gevoel gaf aan dat ik doormiddel van een foto een blijvende herinnering maakte.

Hiermee wil ik eigenlijk zeggen dat ik heel blij ben dat het tegenwoordig normaal is om diverse gebeurtenissen vast te leggen. En niet alleen met je telefoon, maar er worden ook steeds vaker professionele fotografen ingehuurd.

Hieronder een opsomming van gelegenheden of momenten, waar je mij voor kan vragen hier een deel van uit te maken. 

#Zwangerschap #Bevalling #Baby #Gezin #Familie #Kind #Verjaardag #Jubileum #Geslaagd #Gender Reveal #Babyshower #Sarah #Abraham #Ceremonie #Trouwen #Boudoir #Pre-wedding #Love #Communie #Zakelijk #Portret #Branding #Bedrijf #Producten #Events #Borrels #Diner #Pensioen #Hospice #Begrafenis #Whateverlifebrings 

Mocht de gelegenheid waar je naar op zoek bent er niet bij staan, neem dan contact met mij op. Graag plan ik een afspraak in om de wensen te bespreken en speciale verzoeken door te nemen.

Het is voor mij een eer om deel te mogen zijn van iemands ‘moment in life’. En het op zo’n manier vast te leggen, dat je dat moment nooit meer zal vergeten.

“A Picture Is A Poem Without Words”

Close Menu
error: Content is protected !!