k
loading...
OVER KRYSTLE
Hi, ik ben Krystle! Ik maak zichtbaar wat soms onzichtbaar is voor een ander. Ik werk vanuit mijn gevoel. Door een warme benadering en kwetsbare opstelling, ontstaat er een sfeer waarbij de persoon voor mijn camera, zichzelf zo puur en authentiek mogelijk zal voelen. En dit is terug te zien én voelen, in het eindresultaat. De herinnering in beeld.

“Ik heb gevoel voor details en voel sferen feilloos aan.”

Wanneer je jezelf én je bedrijf zichtbaar wil laten worden, dan werk ik samen met jou om beelden te creëren waarbij je ziet en voelt wie JIJ bent.

Ook voor andere aanvragen sta ik open, als je mijn foto’s en verhalen hebt gezien, zul je ervaren of je ook jouw speciale gebeurtenis door mij wil laten vereeuwigen.

Ben je nu geprikkeld om meer informatie te willen over mijn fotografie, hoe ik werk of wil je gewoon een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op. Mijn studio zit in Leidsche Rijn, Utrecht. Ik werk voornamelijk in Provincie Utrecht, maar schroom niet als je mij graag zou willen boeken.

Fact #1: Ik ben smoorverliefd op mijn 3 mannen.

Dit ben ik samen met mijn verloofde Roy en onze twee lieve en grappige zoons Paisley & Skyler.
01
03

Fact #2: Ik droomde op mijn 16e al van het leven dat ik nu leef.

Net als vroeger toen mijn eigen moeder er voor mij was uit school, werk ik nu voornamelijk ook fijn onder schooltijd en kan ik naast mijn werk genieten van deze tijd met jonge kinderen.
02
03

Fact #3: Ik geniet voor en achter de camera.

Omdat ik een passie heb voor herinneringen vastleggen en laten leggen.
03
03

Foto fact #1 & #2: Jessica de Vroege Fotografie #3: Petrina Derksen