Zakelijk

IMG_0788

Zakelijke Fotografie

IMG_0301

Als je foto’s nodig hebt voor je website, kunnen we samen de mogelijkheden en inspiratiebeelden doornemen. Heb je sfeerbeelden nodig, productfoto’s of wil je jezelf op zo’n manier presenteren, dat mensen je product of dienstverlening willen!

Ik kan je daarbij helpen, ik heb oog voor detail en mooie dingen. Breng graag de dingen in beeld, wat anderen misschien niet opvalt. 

Bijvoorbeeld tijdens een Personal Branding fotoshoot, kunnen we op een heel ontspannen en gezellige manier te werk gaan. Voordat je kiest voor mij als fotograaf, hebben wij al kennisgemaakt en daardoor voel je je al op je gemak. Ik neem de tijd en omdat ik geen vaste of geposeerde houdingen gebruik, zul je aan het eindresultaat zien dat jij dit bent, zoals je écht bent!

1

Hoe mooi is het om in beeld te brengen wat voor werk je verricht achter de schermen. In sommige beroepen, zullen klanten nooit zien of weten hoe hun producten worden gemaakt of bewerkt.

Mensen krijgen dan een beter beeld bij wat je voor hun kan betekenen. Dit schept een vertrouwen. Een leuk idee om vast te leggen is, het proces van het ontwerp en het maken van je trouwringen!

Ik vind het zelf heel inspirerend en interessant om mensen aan het werk te fotograferen. Ook de bouwvakkers die ik vaak onderweg tegenkom. Dan denk ik vaak, wauw dit is een mooi plaatje! Nee niet perse de mannen met ontbloot bovenlichaam haha, maar meer de mooi gekleurde werkkleding en hoe er dan een bepaalde setting is gevormd.

Close Menu
error: Content is protected !!