Werkervaring

NL Doet-32

Omdat ik graag fotografeer, ga ik in mijn vrije tijd er ook wel eens op uit met mijn camera. Als ik in de buurt ga wandelen, zie ik vaak dingen die ik wil vastleggen. Omdat wij in een geheel nieuwe woonwijk/centrum wonen, is het leuk om mijn foto’s te delen met buurtbewoners.

Naar aanleiding hiervan ben ik contact gaan leggen met de redactie van Regio Leidscherijn, zij plaatsen elke dag artikelen en foto’s in een App en delen dit soms ook in wijkkrant De Brug of via Social Media kanalen. 

Ze vonden het een leuk idee dat ik mijn foto’s hiervoor wil laten gebruiken. Nu word ik gevraagd om bij evenementen te fotograferen. Zodat zij beeldmateriaal hebben bij hun verslaglegging. Ik vind het leuk om ervaring op te doen en ik ben betrokken bij de buurt.

Klik op een van deze links om mijn fotoreportages voor RegioLeidscherijn te bekijken: Mantelzorgers (link) en NLdoet (link)

Frontpage foto-24

Sinds mijn oudste zoon naar de basisschool gaat, heb ik mij als vrijwilliger opgegeven om de fotografie te doen tijdens evenementen.

Zo ben ik betrokken bij de school én doe ik wat ik het leukst vind om te doen. Kinderen fotograferen is ook echt heel leuk! Ze zijn zo puur en onbevangen!

De foto’s kan ik niet delen op mijn website, omdat ze alleen voor de ouders en kinderen van de school bedoeld zijn. Soms zit er een sfeerbeeld bij met een onherkenbaar persoon, dan kan ik dit wel laten zien.

Ik vind het geweldig om bij de leukste activiteiten voor kinderen aanwezig te zijn, zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Pasen, KoningsSpelen ed. En dit voor hun vast te leggen, zodat ze hier later met plezier naar kunnen terugkijken.

 

“Kindness Is Free, Sprinkle That Stuff Everywhere”

IMG_0895
IMG_0786
Close Menu
error: Content is protected !!