Stichting Kanjer Wens

By Krystle

Share on facebook
Share on email

Vorige week zag ik in het nieuws een artikel voorbij komen. Stichting Kanjer Wens, die zich inzet om wensen te vervullen van ernstig zieke kinderen of kinderen met een ernstig chronische aandoening.

En omdat er door de Coronacrisis geen Kanjer Wens Dagen mogelijk zijn, hebben zij een alternatief bedacht, voor de kinderen die in afwachting zijn van hun Kanjer Wens Dag.

Stichting Kanjer Wens rijdt met hun limousine door heel het land, samen met Zanoe de Ara. De kinderen worden thuis verrast en ontvangen een gevulde goodiebag, bloemen voor de ouders en ze mochten een knuffel uitkiezen uit de achterbak van de limousine!

Wat een prachtige reacties zie ik voorbij komen op Social Media, sinds dit in het nieuws was, ben ik ze gaan volgen. Ik werd meteen enthousiast om dit te gaan vast leggen, dus ik zocht contact. Peter Visser, directeur van de stichting, belde mij meteen en vertelde dat ze binnenkort in Utrecht kinderen gingen verrassen!

Vandaag was de dag, ik had geen oppas voor mijn eigen kindjes, maar omdat het zo dichtbij was, konden ze mee op de fiets. En zij hebben hun ogen ook uitgekeken naar de mooie papegaai en ze mochten ook even in de limo kijken.

Lieve Anne was zeer verrast dat Peter ineens voor haar deur stond, ook haar zus Ilse kwam mee naar buiten. Met in acht neming van de RIVM-regels, hebben wij allen ons werk veilig kunnen doen.

Wat was dat mooi om te zien, Anne haar reactie op de papegaai. Dit is zo ontzettend waardevol voor zo’n gezin. Prachtig dat Stichting Kanjer Wens dit mogelijk maakt in deze tijden van crisis. Aandacht voor zieke kinderen in Nederland.

Ik sluit af met een warm en dankbaar gevoel, dat ik hier vandaag bij mocht zijn en een bijdrage heb kunnen leveren aan een herinnering in beeld.

Close Menu
error: Content is protected !!