“New Beginnings”

By Krystle

Share on facebook
Share on email

Zelf ben ik geboren op 5 januari. ‘Captured by Krystle’ heb ik geboren laten worden op 1 januari 2019.Ik heb iets met ‘new beginnings’ en vooral aan het begin van een nieuw jaar.
Van alle banen waarin ik gewerkt heb, begon ik vaak op de eerste werkdag na Nieuwjaarsdag.
Ja, raar toen ik dat besefte, van de week toen ik niet in slaap kon vallen en deze tekst gelijk maar in mijn notities schreef.
Misschien maakte ik in het najaar een verandering door, dat ik in die periode vaak van baan wilde wisselen. 

Ook zo, vorig jaar oktober 2018. Toen ik besloot het roer om te gooien en eindelijk werk te maken van mijn passie voor fotograferen.
Ik kan het bijna niet geloven, maar wát een jaar was dit zeg!
De lieve en interessante mensen die ik heb mogen ontmoeten, de lessen die ik gaandeweg geleerd heb. Met vallen en opstaan. De prachtige momenten die ik heb mogen vastleggen voor velen. De groei die ik maakte op persoonlijk vlak.
En nog veel meer. 

Ik ben zo enorm dankbaar voor dit alles. Voor het geloof en het vertrouwen die iedereen in mij had en heeft. Het is toch een hele grote stap om te nemen, zo van niks naar een zelfstandige fotograaf. Maar ik heb daar totaal geen bedenkingen over gehad, want ik volgde mijn hart. En zolang ik dat blijf doen, kan ik erop vertrouwen dat het goed komt. Hoe het ook komt…

Close Menu
error: Content is protected !!