k
loading...

I wish my eyes could take photos.

februari 28, 2019

Hoe vaak ik wel niet ergens een foto heb willen maken, terwijl ik op dat moment geen telefoon of camera bij de hand had.
Ook nu weer, lig ik met mijn jongste in bed, hij was in de auto in slaap gevallen en heb ik hem overgedragen in ons bed. Even lekker knuffelen met hem. Als ik dan zo naar zijn pure gezichtje kijk…al slapend. Dan kan ik alleen maar dit moment willen vastleggen, als herinnering. Of gewoon omdat ik het een mooi beeld vind. 

Het is nu te donker om met m’n telefoon een foto te maken. En flitslicht haalt de hele sfeer weg én hij kan er wakker van worden.
Dus nu geen foto, maar wel een stukje tekst voor op mijn website.
De foto bij deze blog is van een ander moment. 

Zo zijn er nog wel meer momenten in mijn dagelijkse leven, dat ik vast had willen leggen. En dan het liefst, knipperend met mijn ogen…tadaa! 

Ik heb wel eens gehoord dat ik niet ‘in het moment’ blijf, door alles maar te willen vastleggen. Het had mij toen wel aan het denken gezet… Maar ik ben toch van mening dat dit bij mij hoort. Ik leg heel graag dingen vast, om niet meer te vergeten of gewoon omdat ik het zo mooi vind. En ik kan je ook vertellen dat ik ná het fotomoment, extra geniet! Want ik kan er zo vaak naar kijken als ik wil. En nabewerken vind ik ook heel erg ontspannend en leuk. Dus voor mij is het altijd dubbel feest! 

Captured by Krystle, mijn bedrijfsnaam is daar ook uit ontstaan. Ik leg dingen vast, op de manier hoe ik naar dingen kijk. En zo kan ik anderen, een andere kijk geven naar de wereld. Als je een foto van ‘Captured by Krystle’ ziet, weet je dat dat door mijn ogen is gemaakt. 

Next post Afscheid.