“Foto’s uit de oude doos.”

By Krystle

Share on facebook
Share on email

 Vanochtend begon ik aan een post voor mijn verjaardag, maar uiteindelijk niet afgemaakt, omdat ik koos in het moment te ZIJN. Ik ben altijd zó lang bezig met een post opstellen hahaha. Ik wilde vertellen hoe fijn ik het vind om herinneringen te bewaren in de vorm van foto’s. Deze foto is door mijn vader genomen, ik heb er een foto van genomen en lichtjes nabewerkt. Je ziet de kraakjes van oudheid als je goed kijkt. Dat vind ik mooi. Zacht. Puur.Ik denk dat mijn liefde voor de fotografie al vroeg was aangewakkerd.
Hij zei dat ik vaak voor zijn camera sprong en hij dan weleens moest zeggen: ‘Weg daar Kryssie!’ Omdat hij dan wat anders wilde vastleggen of iets dergelijks. En dat ik vaak zelf op de knopjes wilde drukken van zijn camera.Als ik deze foto zie denk ik ook terug aan een filmpje die in die tijd gemaakt was, met een aantal familieleden uit Schotland en Nederland. Hoe bijzonder is dat, dat je dingen zo fijn kan terughalen alleen door een foto! 

Ik ben heel blij dat mijn ouders dozen en albums vol hebben van mijn kindertijd. Nu ik vandaag zo bezig was met deze foto, heeft het mij op het idee gebracht, binnenkort al m’n foto’s te gaan halen, zodat ik weer fijn kan teruggaan in de tijd. En weet je wat ik ook denk, dat ik nu heel anders naar al die foto’s kijk. Ten eerste omdat ik nu volwassen ben en zelf kinderen heb, maar vooral nu ook met mijn ogen als fotograaf. Ik heb er helemaal zin in 🙂 

Iedereen BEDANKT voor de lieve berichten via Whatsapp, Facebook en Instagram! Super fijn om zoveel liefs te ontvangen op 1 dag ❤️. En dit is ook mijn eerste verjaardag met veel nieuwe ‘online’ vrienden, collega’s, opdrachtgevers en volgers. Ook leuk om mee te maken!Zojuist terug van een hele fijne Ontspanning & Meditatie les en zit ik even achter mijn computer, om toch nog even een post eruit te doen op mijn verjaardag.

Close Menu
error: Content is protected !!