k
loading...

Aantrekkingskracht.

mei 1, 2021

Toen ik vorig jaar september voelde dat ik mezelf wilde gaan specialiseren en een richting durfde te kiezen in de fotografie, voelde dat fijn maar ook spannend.

Want als je een keuze maakt voor een doelgroep, dan zul je ook NEE moeten verkopen aan mensen die je vragen of ze je als fotograaf kunnen inhuren.

Door het overlijden van mijn moeder, lag mijn werk even stil, ik gaf mezelf tijd en ruimte. Want ik doe mijn werk vanuit mijn gevoel. Ik weet dat daar mijn kracht zit als ik fotografeer. 

Hiervoor uit durven komen, vond ik nog een beetje lastig. Want het klinkt best zweverig. Het klinkt totaal niet zakelijk en als je een eigen bedrijf hebt moet je toch wel zakelijk zijn?!

Mijn bedrijf bén IK, dus ik zal moeten zorgen dat mijn bedrijf in de goede flow en energie zit om te kunnen draaien. Want van daaruit, ontstaan heel magische contacten en resultaten in beeld. Toen ik van de week van @serendipity.by.patricia hoorde dat ik niet voor mijn bedrijf werk maar het bén, toen ging er ‘n lampje branden!

Ik weet wat ik wil! Ik wil zelf ook shinen! Net als dat ik vrouwelijke ondernemers help ze te shinen met hun beeldbank, wil ik dat met Captured by Krystle. En dat kan ik door meer te laten zien van waar ik mee bezig ben, waar ik van hou en wat ik graag maak. Zonder te denken dat het niet zakelijk genoeg is of dat het misschien niet in de smaak valt bij al mijn volgers.

Want de clue is, als ik vanuit mijn kern onderneem, dan word niet alleen ik heel blij en energiek. Maar ook de persoon voor mijn camera.
Vanochtend besloot ik dat ik vanaf nu heel graag vrouwelijke (ondernemers) wil aantrekken, die zich durven open te stellen. Want tijdens een fotoshoot, kan ik plaatjes schieten van jou en je buitenkant. Maar waar voor mij de uitdaging in zit, is de gelaagdheid vangen in beeld. 

Dus durf jij de uitnodiging aan om je ziel in beeld te brengen? Dan neem ik je graag bij de hand en help je in dit proces. Want nee, dat gaat niet 1,2,3, het kan soms na 1 fotoshoot op gang komen, maar soms ook na meerdere om de laagjes over onszelf heen, los te laten en te shinen vanuit onze kern!

Beeld komt uit zo’n bijzonder mooie samenwerking met @petrinaderksen.